Thursday, July 10, 2014

Shaklee Kuantan : Kelebihan jadi ahli Shaklee.

Memang ramai dikalangan kita yang mengamalkan vitamin Shaklee, dan soalan yang seringkali diajukan bila diajak untuk menjadi ahli ialah "apa untungnya kalau saya jadi ahli ni?"

Sebenarnya memang banyak kelebihan yang bakal diperoleh sekiranya anda menjadi ahli dan melibatkan diri secara serius. Ini antara kelebihan yang saya perolehi daripada Shaklee, dan Insha Allah tahun depan akan dapat lebih lagi sewaktu National Conference Shaklee.Kelebihan Ahli Shaklee #1: Harga Ahli

Anda pasti dapat beli produk Shaklee dengan HARGA AHLI. Ini kelebihan yang paling ramai orang mahukan kerana harga ahli Shaklee dan harga jualan memang jauh berbeza diantara20% hingga 25%.

Sebagai contoh satu produk X dalam Shaklee harganya RM150 dalam pasaran, tapi harga ahli hanya RM121. 

(RM150 - RM121)/RM150 = 19.33%

Anda sendiri boleh lihat perbandingannya!

Perbezaan hampir 20% harga pasaran produk X dalam Shaklee. Anda JIMAT RM29. Itu baru beli produk X seunit. Kalau beli 2 unit, 3 unit, jika 100 unit? Berbaloi kan jadi ahli Shaklee?


Kelebihan Ahli Shaklee #2: Kumpul Point

Ramai antara kita yang biasa membeli-belah di pasaraya yang ada kad kumpul mata ganjaran macam Bonuslink kan? Bila dah cukup satu level, kita boleh tukarkan mata ganjaran yang kita miliki dengan hadiah tertentu. Seronokkan?. Begitu juga dengan Shaklee. Dalam sistem Shaklee, mata ganjaran yang dikumpul itu kita panggil  UV(Unit Volume).

Tapi, Shaklee punya sistem kumpul mata ganjaran lagi MENARIK. Kalau sistem kumpul mata ganjaran di pasaraya kita, kita boleh tebus hadiah. Kalau hadiahnya tak menarik, macamana? Tak berbaloi kumpul mata ganjaran kan? 

Shaklee pula bagi cash back dari UV yang dikumpul. Apa itu cash back? Shaklee akan masukkan semula duit terkumpul dari UV ke dalam bank kita. MENARIKKAN? Jadi terpulanglah pada kita bagaimana duit itu hendak dibelanjakan.

Itulah rahsia jana pendapatan dalam Shaklee. Itu baru cerita sikit, ada banyak lagi RAHSIA jana pendapatan dari Shaklee.


Kelebihan Ahli Shaklee #3: Tak Perlu Modal Besar.

Percaya atau tidak modal untuk menjadi ahli Shaklee tidak sampai RM100 pun? Ya. Memang sangat murah untuk menjadi ahli Shaklee. Hanya RM65 sahaja yuran untuk jadi ahli Shaklee. RM65 bukannya yuran semata-mata, tapi ia adalah kos untuk dapatkan bisnes kit, sebuah beg keahlian yang penuh dengan RAHSIA jana pendapatan dengan Shaklee. Ada panduan produk Shaklee di dalamnya, senarai harga, majalah Shaklee Today yang penuh kisah motivasi orang berjaya dalam Shaklee.


Kelebihan Ahli Shaklee #4: Tidak Perlu Maintain Point

Setiap bulan, ahli Shaklee tidak perlu maintain point atau pembelian setiap bulan. sebagai contoh, bulan ini anda beli ESP tapi bulan depan stok ESP masih ada lagi. Anda tidak perlu buat pembelian setiap bulan, sebagai syarat keahlian. 

Kalau rasa tak nak beli bulan seterusnya pun tidak menjadi masalah. Keahlian anda tidak akan terjejas, tidak seperti sesetengah jualan produk yang lain. Kalau tak maintain pembelian bulanan, anda tidak boleh dapat point itu dan ini. Kena buat pembelian jumlah RMxxx untuk dapat keistimewaan sebagai ahli semula. 


Kelebihan Ahli Shaklee #5: Tiada Yuran Tahunan

Shaklee bagi macam-macam kelebihan bila jadi ahli, dan ia tak kenakan yuran tahunan juga. Ya. Tiada Yuran Tahunan. Bagus kan? Ada banyak jualan produk yang kenakan Yuran Tahunan dan 'renew" keahlian setiap tahun, tapi Shaklee sangat menjaga kebajikan ahli shaklee dengan tidak perlu membayar yuran keahlian dan tidak perlu 'renew' keahlian setiap tahun. KEAHLIAN SEUMUR HIDUP.


Kelebihan Ahli Shaklee #6: Harga lagi rendah dari Harga Ahli

Wow. Ahli Shaklee sudah pasti dapat harga ahli, pastu dapat PENJIMATAN lagi? Ya. Jangan tidak percaya. Shaklee akan memberi Promosi Produk bulanan yang ISTIMEWA untuk Ahli Shaklee sahaja. Setiap bulan, Shaklee akan pilih satu daripada produk-produknya untuk mendapat promosi pembelian Istimewa dan Harganya lebih rendah dari harga ahli. Contohnya untuk bulan Jun 2014 adalah promosi Vitamin E dan Julai 2014 adalah promosi Vivix. 


Kelebihan Ahli Shaklee #7: Jana pendapatan sehingga 4 - 5 angka sebulan

Yang ini ramai tidak percaya, tapi ia benar-benar terjadi. Sebulan anda boleh capai bonus sehingga beribu-ribu ringgit apabila serius untuk berbisnes dengan Shaklee. Konsep bisnes Shaklee mudah, patuh shariah dan bukannya asyik nak keluar cari prospek. Duduk rumah goyang kaki pun boleh dapat bonus 4 angka TAPI ada cara. Bukan tu sahaja. Shaklee tawar Car Bonus dengan Bonus Percutian lagi. MEnarik bukan? Tapi, itu pun ada cara.


Bagaimana Nak Daftar Keahlian Shaklee Bersama Saya? (NORLIDA MOHD KAMARUZAMAN SID 830463)

Ada 2 cara nak daftar ahli, dengan yuran RM65 atau secara PERCUMA.

1. Anda boleh daftar dengan RM65 sahaja tanpa apa-apa pembelian.

2. Anda boleh kumpul pesanan rakan-rakan dan family yang ingin dapatkan produk Shaklee sehingga 200UV dan seterusnya mendapat keahlian PERCUMA. Tidak perlu dah bayar RM65. Sangat berbaloi-baloi. 


Apa kelebihan daftar dengan saya? 

1. Saya ada RAHSIA dapat Bonus Ribu-ribu dengan Shaklee tanpa keluar rumah.

2. Saya ada RAHSIA bagaimana boleh berjaya tanpa tayang Kereta Mewah dan Barang Branded untuk tunjuk kejayaan dalam bisnes.

3. Saya ada GROUP coaching paling best yang boleh PUSH anda bukan sahaja kenal kekayaan melalui banyak duit semata-mata tetapi kepuasan membantu orang lain merasa kekayaan kita sekali. Anda sukakan CABARAN berbisnes dan punyai HATI CEKAL?
Anda memang ada harapan jana income RIBU-RIBU dengan kami. Saya bantu!


Hubungi saya sekarang!!


* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease *

No comments:

Post a Comment