Wednesday, April 7, 2010

Jalan-jalan hujung minggu

last wiken saje kua bawak annessa g jalan-jalan, asik dok umah je kan..tp si kecik ni kalo dah bawak berjalan mmg leh tahan bersengkang mate..

i'm ready to go mama!

mule2 g eastcoast mall, kat sini teman org bershopping je..kitorang sakan la bergambar..:D

tolong mempromote kedai seri anggun, tp xnampak la plak name kedainye..huhu

dalam kedai pun jadik :D

dah siap beli barang2 sume, g dinner kat TC pulak..sambil tunggu order smp bawak annessa g playground kat KFC palm garden tu kejap..tgk la aksi si kecik ni..xpadan ngan kecik!

asik pegang jek, bile leh main ni??

jaga-jaga, nanti jatuh!

xmo main ni, nak main gelungsur!!

makan kat kedai tepi corner nak masuk ke hyatt tu..lupe la plak ape name kedainye..sini makanan not bad la..tp gbr makanan x sempat nak snap, sbb lapo yer ^-^

gulp!cedapnye..nak cikit la..

ibu ayah & ameir

annessa yang kepenatan..

biase2 mlm si kecik ni kol 7 mmg mate dah layu dah, tp sbb berjalan punye pasal aritu..ade dekat pukul 11 baru die lelap..ai sayang, mama dah penat la..

**psst : epi berday to my fwen, nik nadia :D

2 comments:

  1. hikhik btuahnye nik nadia tu siap announce kt blog ;p tenkiu2..sakan sguh myra tu yek.makin bambam pp kiut.aku plak xsabo nk bwak zara kuar.tp mst mgelabah tme die nk susu huhu

    ReplyDelete
  2. :D
    dak kecik tu mmg kalo berjalan..x ingat punyer..ikutkan aku smp skg pun gabra kalo nak bawak die kua..yela susu botol kan die xmo..watnye sekali die melalak dlm mall..aiyak!!

    ReplyDelete