Monday, June 2, 2014

Shaklee Kuantan : Nak dapatkan kulit yang cantik bermaya??

Semua orang sinonim dengan vitamin E, vitamin untuk kulit yang cantik.. Tapi anda tahu , manfaat vitamin E sebenarnya lebih daripada sekadar untuk kulit yang cantik. Jom kita tengok apa lagi manfaat vitamin E yang memang terhangat ini.

Lagi hangat adalah, bulan Jun ini Shaklee menawarkan promosi beli 6 botol vitamin E dan anda akan menerima sebotol lagi vitamin E secara percuma. Seronok kan, lagi dua bulan kita akan menyambut hari raya puasa, memang elokl kita mula amalkan pengambilan vitamin E sekarang untuk kulit cantik bermaya!

Kebaikan Vitamin E(1) Melindungi jantung 

Pengambilan harian 800IU vitamin E untuk jantung yang sihat, melindungi sel darah merah untuk mengelakkan pengasidan lipid, meningkatkan kolestrol HDL, mengurangkan tekanan darah, meghalang platelet darah melekat ke dinding arteri, menghalang anemia hemolitik

(2) Meningkatkan kesuburan
Pengambilan 600-800IU vitamin E bagi lelaki mampu memulihkan reproduktif dan meningkatkan kiraan sperma bagi lelaki.

(3) Anti penuaan
Pengambilan 1 kapsul vitamin E secara konsisten setiap hari membantu melambatkan penuaan, mengurangkan kedut, garis halus, parut, jerawat dan bintik penuaan. Ia mampu memulihkan tekstur kulit dan ton muka, dada dan otot peha.

(4)Anti Oksidan 
Pengambilan lebih 1200IU sehari untuk anti oksidan yang kuat dan berkesan melawan kanser, mengukuhkan sistem imun, menghalang atau melambatkan pertumbuhan tumor, mengurangkan kerosakan akibat radikal bebas, memperbaiki masalah oksidasi - katarak dan masalah penglihatan.

(5) Kelestarian tenaga
Meningkatkan kelestarian seksual dan tenaga dengan membekalkan lebih oksigen

(6) Memperbaiki Arthritis
Meningkatkan keanjalan salur darah, memperbaiki kitaram darah, merawat bahu kejang, pening, buasir, urat varikos dan sakit sendi

(7)Memperbaiki parut
Memperbaiki bengkak dan ulser kulit, boleh dikenakan terus pada luka untuk mengurangkan kesan parut.
Tahukah anda??

Pengambilan vitamin E yang mencukupi bagi keperluan badan yang disyorkan untuk penjagaan kesihatan adalah sebanyak 400IU sehari iaitu bersamaan dengan 1kg benih gandum, 500ml minyak safflower, 8kg bayam dan 500g badam.

Jangan tunggu lagi, tawaran beli 6 percuma 1 ini hanya berlangsung sepanjang bulan ini sahaja. Jika anda ingin mendapatkan vitamin E ini, anda boleh hubungi saya di 012-376 7589 sekarang!!


* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease *

No comments:

Post a Comment