Wednesday, April 20, 2011

400 oz stok dalam 18 hari berpantang! Masya ALLAH!


Ni cerita dari blog Ibu Addin dan Nasa, cerita tentang pengalaman seorang ibu yang menyusukan bayinya..

Baru-baru ni, beliau telah melahirkan putera keduanya....dan beliau sangat berusaha membuat stok susu anaknya supaya bila diperlukan susuibu stok dah tersedia ada....


Dengan mengamalkan tips esklusif itu, alhamdulillah berkat kesungguhan beliau mengepam setiap 2-3 jam...hasilnya beliau berjaya kumpulkan 400 oz dalam masa 18 hari. MasyaALLAH!


Ini apa yang ditulis di fb beliau....Ternyata, vitamin membantu beliau segar dalam usaha murninya menyediakan stok susu buat anaknya Thoriq.

Apa rahsia beliau?


Senang sahaja....amalkan pemakanan sihat, terus membuat sesi perahan yang konsisten selain kerap menyusukan anaknya serta bertawakal pada ALLAH.

Anda bagaimana? Mahu mencuba tips esklusif kami? Dapatkan trial pack dalam pakej Tripple M kami dengan harga terendah iaitu hanya RM250 sahaja.


Mom's Marvellouse Milk.
Making More Milk.
Making Mummilicous Milk.Apa dalam pakej Tripple M ini?

Dalam ini ada
trial pack set B with 90's Alfalfa (RM80),
ESP (RM121)
Ostematrix (RM49)
Free delivery
Harganya ialah RM260 RM250 sahaja (harga WM).

* Harga Sabah Sarawak ialah RM265 sahaja.

# Namun untuk fullpack ialah RM401 (WM) sahaja.
Bagi 20 pembelian terawal PAKEJ TRIPPLE M ini, anda akan menerima hadiah "istimewa"


Jika anda masih belum menerima Tips tersebut,sila hantarkan emel kepada saya bertajuk “Saya Mahu Tips Istimewa Itu” dengan menyatakan nama dan kali terakhir anda membeli melalui saya (Trial Pack @ Fullpack). Saya akan segera memberi tips itu kepada anda! Mudah kan?


**Source : Ibu AddinNAsa

** Berminat untuk mencuba ? Boleh emailkan ke phat_nemo@yahoo.com, atau SMS ke 012-3767589. Anda juga boleh terus ke cawangan Shaklee berdekatan anda dan membuat pembelian menggunakan ID: 830463 untuk pembelian pada harga ahli. Set-set trial pack tidak dijual dicawangan cuma online sahaja.

No comments:

Post a Comment