Tuesday, May 3, 2011

Kek Pisang, Kek Kukus & Cuti Hari Buruh

Cuti Hari Buruh kami ke Klang..
pegi umah makngah si kecik ni
dah alang MIL ada kat sana
kalau nak balik ipoh sure jam punye mcm cuti CNY haritu
almaklum jela cuti lame kan..

sampai2 tu elok SIL & MIL dok main masak2
MIL kate nak buat kek pisang
tah cmane terkeluar cite pasal kek kukus..
jadinye buat la due2 jenis dah alang2 barang dah ade..

ini la hasilnyer..;)


ni plak gmbar si kecik..
pagi ni sebelum subuh die dah celik mata..
sbb sebelum ke Klang kene anta adik naik bas kat basten Melaka..
pagi2 nak bersiap tu xmo si kecik tu meragam, pasangkan videoclip yg die dok salu tgk..
gmbar yg mate ke lain tu dok layan tb la tu..
tengs makngah (ktn)sbb belikan saye baju 'cantik'




2 comments:

  1. kek pisang mmg pojaan hati lia.. sedap tu..

    ReplyDelete
  2. ehe...boleh la try buat lia..;)

    ReplyDelete