Wednesday, May 25, 2011

Terjah!!!

minggu lepas kitorang telah menterjah ke puncak jalil
terjah atas jemputan yer..
kediaman puan finy & encik ajid
asal2nye mcm ramai la nak join
tp dah smpai2 upenye kami & puan nik nadia je honoured guest hari tu
xpela still happy to meet u both ;)

dr umah pukul 3.30 padahal janji pukul 4
mcm la umah dekat area Uniten tu jek nak kua setengah jam seblum
sorry ye puan finy, anak i best sgt plak tdo tghari tu

cik zahra doter puan nik ni mmg la sgt peramah
tp kalo si Annessa Humayra plak, kemain garang sungguh haritu
bape kali tah zara dok kene tarik baju je
baju zara cantik tu yg kene tarik je tu, hehe
kebetulan same plak diorang pakai purple haritu


aksi mereka di lensa kamera

bertukar-tukar anak sekejap..

zara yang x bersalah, annessa humayra pembuli


menu potluck haritu adalah :-
pizza & stimbot by tuan umah
creampuff by nik nadia
bihun grg by tuan blog


menu potluck

si kecik ni mmg la x reti nak dok diam
bukan main suke dpt dok atas kusi tinggi dr die
gbr bawah tu plak, sempat landing time org dah sibuk2 nak balik
nak tdo ngan auntie pini kot..:)


my lil doter

sebelum pulang sempatla bergambar
encik2 suami xde dlm sesi tangkapan gambar
zara sgt behave, tp annessa humayra xreti sungguh nak dok diam
amik gbr pun nak kene pakse

bergambar sebelum pulang

lepas ke rumah finy sempat pulak aku kol pn Noi
ingat nak singgah kejap je tgk bby gurl die, Hannah Qaisara
smpai umah noi pun dah maghrib
punye la syok menyembang, dekat kol 9 jugak baru gerak balik
lil Hannah sgt tembam & comel
best giler bau bby, Annessa Humayra dah kurang dah bau baby nye
bau 'masham' jek..;P


noi with the babies

Annessa Humayra punye geram kat zara td x abis lagi agaknye
kat Hannah plak die lepas geram die
tp bile Hannah nak kiss die tau plak die nak lari

mommies & babies

tgk Hannah baring die pun nak baring same
konon nak tepuk soh tido la,mcm yg salu die buat kat tedi bear die
kelaka betul tgk aksi babies ni

adik Hannah tido ye kakak tepuk

nak gak merase tdo tilam baby
tgk tu smp kaki pun dah terkeluar dr tilam
dulu time die xde tilam cmni, jadi skg merase la yer ;)

baby tue..haha

thanks kat noi & arm sbb bersusah payah plak melayan kitorg aritu
nanti bawak Hannah jalan2 Kuantan plak yer..

sabtu yg seronok sbb dpt jumpe kawan2 lama
tenkiu jugak utk Mr Hubby sbb sanggup melayan permintaan isteri
lepas2 ni rasenya xde dah kot nak berjalan sgt
wiken ni dah nak balik Kuantan
kite jln2 area Kuantan je la plak

2 comments:

  1. wah.. best tu mkn2 sambil bergosip2.. hehee

    ReplyDelete
  2. mmg mcm tula bile jumpe kenkawan lame kan ;)

    ReplyDelete